Цена - по договаряне
Местоположение -
Стаи -
Баня - Една баня
Гараж - 1

Описание на имота:

0% комисиона и безплатна консултация за купувача!

МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН И ЛУКСОЗЕН КОМПЛЕКС, разположен в един от най–бързо развиващите се квартали в гр.София, Младост 3, предлага всичко от което се нуждае едно модерно семейство. Непосредствена близост до основни пътни аретерии, бизнес центрове и прекрасна гледка към една от най-красивите планини в България – Витоша, едно БЕЗПЛАТНО ПАРКОМЯСТО към всеки апартамент, открит “MALL“с атрактивен ландшафтен дизайн, фитнес, открит и закрит басейн, рецепция, 24-часова жива охрана, както и директна топла връзка до метростанция “Александър Малинов” са само част от характеристиките и комуникативността на района, както и комфортът, който комплексът ще предложи на своите обитатели.

Уникалният строеж има издаден Сертификат от Правителството на България за ПРИОРИТЕТЕН ИНВЕСТИЦИОНЕН ПРОЕКТ и УниКредит Булбанк е банков гарант по проекта.Строителството на сградите ще тече паралелно.

Цените на кв.м. са в зависимост от изложението на апартамента. Преференциални условия на предварителните продажби.

Апартаменти тип СТУДИО „1+0” квадратура, варираща от 40 кв.м до 65,5 кв.м.

АПАРТАМЕНТИ, ТИП „1+1” – Апартаменти с 1+1 жилищни помещения и с квадратура, варираща от 59 кв.м до 76 кв.м. Особено атрактивни са апартаментите със собствена градина от 8 кв.м до 40 кв.м.

АПАРТАМЕНТИ, ТИП „2+1” – Апартаменти с 2+1 жилищни помещения и с квадратура, варираща от 81 кв.м до 118 кв.м. Съществуваща опция за собствена градина.

АПАРТАМЕНТИ, ТИП „3+1” – Апартаменти с 3+1 жилищни помещения и с квадратура, варираща от 120 кв.м до 146 кв.м. Съществуваща опция за собствена градина с площ 24 кв.м.

Обектът се очаква да бъде завършен до степен акт 15 март месец на 2018 г. и с Разрешение за ползване до есента на 2018 г.

Отоплението е решено чрез централна топлофикация, а охлаждането чрез централна климатизация.

Предлага се възможност за разсроченото плащане с опция за 60 месеца (5 години) към инвеститора. Гъвкавост при избора на индивидуална схема на плащане от купувача.

Апартаментите се предават на шпакловка и замазка.

За да удовлетвори желанията и потребностите на всеки клиент, инвеститорът предлага възможност за обединяване на две или повече жилищни единици, за да се получи необходимата и достатъчна жилищна площ. Функционалното разпределение на жилищните площи също може да бъде планирано спрямо изискванията на всеки клиент. Компанията предлага възможност за обзавеждане до ключ, предлагайки три класа обзавеждане.

Строителството на комплекса ще се осъществи по международно признати стандарти. Инвеститорът предлага най-качественото строителство в сектора, утвърден професионализъм и перфекционизъм във всеки детайл.

За да не позволи понижаване на качеството в своя проект, компанията ще отговаря за поддръжката на комплекса, която ще покрива поддръжка на сградата, ремонтни дейности, почистване на общите зони, поддръжка на градините към апартаментите с включена такава, безплатно ползване на плувния басейн, както и преференциални цени на услугите в СПА и фитнес центъра.

За повече информация: 029754423, 0877622614

Особености:

• Тухла • Асансьор  • Гараж   • Басейн  • Охрана

Виж още снимки в галерията:

За контакти:  029754423

Агенция: АВАТАР ИМОТИ ЕООД

Comments are closed.